marți, 2 februarie 2010

Cuvant inainte

Cititorul meu care a descoperit majora modificare de tema este, probabil, poate confuz. Ce legatura are contabilitatea cu declaratiile de dragoste? Pai e simplu. Au in comun cuvantul "declaratii".

Si-acum ma adresez contabililor care, fie vorba intre noi, n-au timp nici sa respire, darmite sa mai si caute pe net aberatii de genul acesteia. Deci, domnilor (doamnelor) contabili: in fiecare luna, pana in data de 25, uneori chiar in 15 suntem obligati sa completam si depunem diferite declaratii fiscale. Nu v-ati dorit, macar odata, ca aceste declaratii sa fie de dragoste? Eu da. Mai ales atunci cand nu-mi vedeam capul de treaba din cauza termenelor limita.

Sa facem un exercitiu de imaginatie. Presupunem ca lucram la un decont de TVA urat si plin de probleme. Cum il abordam? S-o luam de la inceput: decontul de TVA poarta numarul 300: 300 de pupici, 300 de zile petrecute alaturi de persoana iubita, 300 de flori de gheata la fereastra, intr-o zi de iarna, in care esti la gura sobei cu un pahar de vin in mana, alaturi de cel drag, 300 de cuvinte de dragoste, si lista poate continua.

Vi se pare greu? Ei bine, daca simtiti nevoia sa modificati schimbarea, eu va astept aici, cu cate o declaratie zilnica (cel putin). Asa poate voi reusi sa descretesc niste frunti concentrate la vesnicul TERMEN LIMITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu