joi, 4 februarie 2010

Munca bratara de aur

Nu conteaza ce meserie ai, nu conteaza cata scoala ai, nu conteaza cat castigi. In ziua de azi, cand toata lumea alearga dupa averi, putini sunt cei ce se opresc in drum si se uita la ce realizeaza. Putini sunt cei ce inteleg, inainte de-a fi prea tarziu, ca averile nu incalzesc un suflet pustiu, nu umplu o casa goala si, mai ales, nu ofera DRAGOSTE. Deloc.

Scopul muncii nu trebuie sa fie castigul. Scopul muncii trebuie sa fie rezultatul final. Treaba terminata si, mai ales, bine facuta, cu constiinciozitatea oferita de dragostea de meseria aleasa. De aceea este important sa iubesti ce faci. Si iata cum apare, din nou, dragostea, inclusiv la locul de munca.

Biroul poate fi, pe langa faptul ca este locul in care-ti petreci cel mai mare timp al zilei, locul ideal declararii dragostei fata de munca ta. Daca muncesti cu drag rezultatele nu pot fi decat minunate. Si din contra, atunci cand iti urasti fiecare moment petrecut la birou, pe langa faptul ca tu nu te simti bine, nici rezultatele nu sunt cele scontate si, normal, nici banii nu sunt la valoarea visata.

Iubeste-ti meseria si rezultatul muncii tale te va iubi. Si-atunci vei avea toate satisfactiile posibile: sentimentale, personale, profesionale, financiare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu