marți, 23 martie 2010

...

Ca sa nu ma repet, am apelat la puncte puncte...

Sambata am ales sa muncesc in gradina. Am sapat un strat si-am semanat ceapa. De fapt am plantat puisori. Sau cum i-o zice. Ideea este ca am muncit in soare, in aer curat, concentrata pe activitate si entuziasmata de ceea ce fac.

Acelasi entuziasm l-am avut si duminica, la dans. Valsul a devenit ritual de transcendere. Samba a adus bucuria ritmului in inimile noastre. Si toate astea revarsau de preaplinul iubirii.

O vizita la finii nostri s-a transformat in moment de curatire. Am schimbat retete si am baut cafeaua ca pe ceva magic. Am savurat nu numai bautura, ci si momentul in sine.

Gatitul a devenit un alt ritual. Am multumit apei ca mi-a permis s-o folosesc la spalatul legumelor, am multumit legumelor ca m-au lasat sa le transform intr-o salata delicioasa, am multumit cartofilor si chiftelelor ca au luat acel gust delicios doar pentru noi.

Acum sunt la birou. Ma ocup de munca administrativa. Mi-am curatit sufletul, asa ca pot porni mai departe. Impletesc declaratiile de dragoste cu declaratiile fiscale. Si absorb energia care ma inconjoara pentru ca VIATA E FRUMOASA!

Fiecare moment e unic. Fiecare activitate e o alta modalitate de a fi. Niciuna nu e mai importanta decat alta. Toate au importanta lor. Sa le acceptam, sa ne bucuram si sa le facem cu entuziasm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu