marți, 18 mai 2010

Romania

Toti ochii nostri sunt atintiti asupra noastra. Ne certam, ne dusmanim si uitam esentialul: am fost suntem si vom fi o natiune. O unitate. Avem o maretie de care am uitat. Pe care am pierdut in negura timpului. Noi, romanii nu mai stim de unde ne tragem. Nu mai stim cine suntem. Si nu mai stim incotro ne indreptam.

TREZITI-VA!

Azi e momentul! Acum e clipa noastra! Lasati teama acasa si porniti in iubire!
Asistam la ultimele clipe ale unei structuri cladite pe frica. Inundati aceasta frica cu raze de iubire. Si-apoi opriti-va si vedeti ce se intampla.

Eminescu, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Decebal, Burebista, Brancusi, Nichita Stanescu. Asta e mostenirea noastra! Haideti sa ne ridicam la nivelul ei!

Inca avem valori. Inca mai putem schimba lucrurile. Putem schimba lumea. Trebuie doar sa vrem. Si sa ne trezim. Haideti sa pornim in noua lume! Veniti sa inlocuim vechiul cu noul. Frica cu IUBIRE. Intunreicul cu LUMINA!

2 comentarii:

  1. Am sa tin minte de indemnul tau la iubire!
    Poate multi vor lua ca pe ceva ideal chestia asta sau prostesc, insa realizez ca pana acum nu am acceptat aceasta iubire din orice se manifesta, si mereu am fugit de aspecte de care m-am temut!
    Inca mai am frici, dar trebuie si intelegere din partea mea :D
    Ma bucur ca am intalnit o alta persoana ce este deschisa catre un lucru ce va functiona pe viitor! In multe civilizatii functioneaza, de ce nu si la noi?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, accepta tot si fricile vor disparea. :)

    RăspundețiȘtergere