sâmbătă, 19 iunie 2010

Buna dimineata! Fiecare noua zi este diferita. Nu va spun ceva nou, dar, de data asta, cand spun diferita, ma gandesc la cu totul altceva.

Traim vremuri minunate, de schimbare. In aceste zile a trai pe pamant este o binecuvantare, un privilegiu. Majoritatea dintre noi am uitat acest lucru si luam fiecare zi ca ceva de la sine inteles, uitand sa multumim Universului pentru aceasta sansa.

Lucrurile se transforma. Teama de furtuna se transforma in extaz. Bolile se vindeca mai usor, dar si diferit. Secretele incep sa iasa la iveala. Mama Terra se transforma, luandu-si haina noua pentru noua lume.

Iubirea devine ingredientul principal in viata noastra. Ea ne ajuta sa mergem mai dpearte, ne releva taine vechi de cand lumea, ne insoteste in drumul nostru zilnic si ne ofera fericirea zilnica. Iubirea ne-a deschis ochii. Ne-a rupt din rutina zilnica si ne-a facut sa ne oprim privirea asupra unei flori, a unei gaze sau asupra unei pietre.

Voi ce cititi aceste randuri fiti binecuvantati! Aveti ca si mine privilegiul sa traiti aceste zile mirifice. Bucurati-va!

Un comentariu:

  1. Da, caci toate evenimentele din viata fiecaruia sunt atrase de sufletul nostru, pentru a ne da o noua intelegere: Universul ne raspunde imediat la ceea ce suntem pregatiti, sufletul nostru e pregatit de a intelege mai mult, alte aspecte ale sale, ale vietii noastre de aici!

    RăspundețiȘtergere